Η Εταιρεία

Πρώτη μας προτεραιότητα, εσείς. Με την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των ταχυμεταφορών, μπορούμε να σας υποσχεθούμε την υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

 

Ποιοι Είμαστε

Η COURIER CENTER είναι ένας ευέλικτος και ζωντανός οργανισμός με στόχο τη συνεχή εξέλιξή του. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και των τεχνολογιών, είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Στοχεύοντας στη διαφοροποίηση, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Άλλωστε, η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Το Όραμά μας

Το όραμα της COURIER CENTER είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, δημιουργώντας νέες δυνατότητες και προσφέροντας νέες επιλογές. Με διαφάνεια και συναίσθηση της ευθύνης μας δεσμευόμαστε να φέρουμε το μέλλον στην πόρτα σας, σήμερα.

 

Οι Άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι της COURIER CENTER αποτελούν τον πυλώνα της εταιρείας, την πηγή της εξέλιξη της. Επενδύουμε σε νέους ανθρώπους υψηλής εξειδίκευσης, ενώ παράλληλα φροντίζουμε την κατάρτιση του προσωπικού μας με τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια, συνέδρια και με την οργάνωση εσωτερικών εκπαιδεύσεων. Προάγουμε την ειλικρίνεια και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάπτυξης της εταιρείας μας. Σαν μια ενιαία οντότητα με κοινό όραμα, προχωράμε μπροστά. Το κλειδί της επιτυχίας μας, άλλωστε, είναι να διατηρούμε ένα υγιές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.