Κάνε τις αγορές σου με το Shop & Ship από όποιο κατάστημα του κόσμου επιθυμείς και παράλαβε στην πόρτα σου σε λίγες ημέρες μόνο από 11€

Τί είναι το Shop & Ship

Είναι μια καινοτόμος υπηρεσία της πολυεθνικής εταιρείας Aramex, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αγορές από καταστήματα σε όλο τον κόσμο σαν να είσαι ντόπιος, ακόμα και όταν αυτά δεν κάνουν αποστολές στην Ελλάδα.

Παρέλαβε στην πόρτα σου από 3 ημέρες και μείωσε σημαντικά τα μεταφορικά σου κόστη, καθώς η χρέωση της μεταφοράς υπολογίζεται με βάση το πραγματικό βάρος και όχι το ογκομετρικό.

Το κόστος εγγραφής είναι εφάπαξ και μόνο 2€!! Μην χάσεις την ευκαιρία, κάνε εγγραφή τώρα με τον προωθητικό μας κωδικό CCSNSGR.

Πώς λειτουργεί

1
Εγγραφή τώρα
Κάνε εγγραφή στο Shop & Ship μόνο με 2.00€ και γίνε συνδρομητής εφάπαξ, χωρίς να χρειάζεται ετήσια ανανέωση. Ισχύει με την χρήση του προωθητικού μας κωδικού CCSNSGR.
2
Απόκτησε 29 διευθύνσεις
Απόκτησε προσωπικό κωδικό Shop & Ship και πρόσβαση σε 29 διευθύνσεις ανά τον κόσμο.
3
Σέρφαρε σαν ντόπιος
Σέρφαρε ξέγνοιαστα σε όποιο online κατάστημα επιθυμείς σαν ντόπιος αγοραστής και βρες τα προϊόντα που επιθυμείς.
4
Ολοκλήρωσε τις αγορές σου
Είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις τις αγορές σου; Καταχώρισε προσεκτικά τα στοιχεία της διεύθυνσης Shop & Ship που εξυπηρετεί και μην ξεχάσεις να καταχωρήσεις τον προσωπικό σου κωδικό.
5
Έτοιμα προς αποστολή
Τα προϊόντα φτάνουν άμεσα στο Shop & Ship προκειμένου να τα φέρουμε στην πόρτα σου.

Χρεώσεις αποστολών

Το Shop & Ship, χρεώνει την μεταφορά με το πραγματικό βάρος των προϊόντων και όχι το ογκομετρικό. Οι χρεώσεις είναι σταθερές και ξεκινάνε από 11€ για το πρώτο μισό κιλό, ενώ κάθε επιπλέον μισό κιλό χρεώνεται μόνο από 6€.

Εκτελωνισμός

Έκανες αγορές από τρίτες χώρες; Τέλεια! Το Shop & Ship αναλαμβάνει την διαδικασία εκτελωνισμού με το χαμηλότερο δυνατό κόστος στην αγορά. 

Διευθύνσεις Shop & Ship

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Κίνα – Αγγλία – Αίγυπτος – Αυστραλία – Γαλλία – Γερμανία – Γεωργία – Ελβετία – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Ιαπωνία – Ινδία – Ινδονησία – Ιορδανία – Ισπανία – Καναδάς – Κύπρος – Λίβανο – Μαλαισία – Νότια Αφρική – Νότια Κορέα – Πακιστάν – Μπαγκλαντές– Σιγκαπούρη – Σρι Λάνκα – Ταϊλάνδη – Τουρκία – Χoνγκ Κoνγκ – Σαουδική Αραβία – Νέα Ζηλανδία – Ιταλία – Τσεχία.