Λόγοι για να μας Εμπιστευθείτε

 

Web Shipping

Με το εργαλείο αυτό, δημιουργείτε τις καθημερινές σας αποστολές μέσα από την ιστοσελίδα μας, με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αφορά εταιρικούς πελάτες κάθε μεγέθους και παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας δέντρου χρηστών, για την καλύτερη διαχείριση και καταμερισμό των αποστολών σας. Το σύγχρονο μας web portal, συμπληρώνει τις περιοχές αυτόματα με την εισαγωγή του ΤΚ, ενώ παράλληλα συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία των πιστών πελατών σας. Για μεγάλους όγκους παραγγελιών, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής αρχείου excel για αυτοματοποιημένες δημιουργίες αποστολών.

Tracking

Το Track & Trace αποτελεί ένα εργαλείο παρακολούθησης που όχι μόνο καταγράφει την πορεία των αποστολών σας, αλλά σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις ενέργειες που έχουμε προβεί προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παράδοσή τους. Με τη συνεχή παρακολούθηση και τις αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, το πρόβλημα των απαράδοτων αποστολών γίνεται παρελθόν.

Προσωπικό

Οι άνθρωποι της COURIER CENTER είναι η καρδιά της εταιρείας μας και είναι ζωτικής σημασίας να ανταποκρινόμαστε και να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις ανάγκες τους. Ως ενιαία οντότητα, στοχεύουμε στην εξέλιξη μας ενώ έχουμε μέσα στο DNA μας την εξυπηρέτηση πελατών.

Πακέτα Πληρωμής

Η COURIER CENTER είναι ένας ευέλικτος οργανισμός ο οποίος διαχειρίζεται τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Παρέχουμε ευέλικτα πακέτα, αναλόγως με τους μηνιαίους όγκους και τις επιλογές παράδοσης των αποστολών σας. Στόχος μας είναι να επιβραβεύουμε τους πιστούς μας πελάτες.